DESPRE NOI

Suntem Ili haus

O COMPANIE DEDICATĂ ÎN REALIZAREA DE FOTOGRAFIE IMOBILIARĂ, VIDEOGRAFIE, TURURI VIRTUALE PENTRU AGENȚI SAU PROPRIETARI ÎN ARAD.

Cu experiență în fotografierea a sute de proprietăți, am decis să duc acest domeniu professional la un alt nivel, înființând o primă și unică companie de fotografie imobiliară din oraș care să înțeleagă și să satisfacă nevoile acestui sector de activitate  chiar și la un volum de lucru mai ridicat lucrând la aceeași excelentă calitate.

Indiferent că este vorba de o listare de 900K sau 30K, vă doriți să vindeți proprietatea, iar fotografia profesională este un instrument puternic, nu doar pentru a afișa ceea ce listați într-un mod atractiv și proeminent ci și pentru că oferă o valoare calitativă performanței dv. ca agent imobiliar în fața potențialilor clienți sau a concurenței. 

Investind în fotografie profesională de imobiliare, dați valoare fiecărei listări pe care o intrudeceți pe piață, acesta fiind un semn al încrederii și dedicației, folosind cele mai bune instrumente disponibile pentru a comercializa.

Fondată de Sergiu Ilisie, ILI HAUS este o companie concepută de la premisa fundamentală a profesionalismului și eficienței. Doriți să arătați clienților potențialul dumneavoastră? Doriți să vă diferențiați de concurență? Investiți în imaginea dv. și în fotografii realizate profesional!

+40 741 149 233 | contact@ilihaus.com

error: Copierea de orice fel a fost dezactivată. Contactează ILI HAUS pentru a rezerva o sesiune foto sau pentru a cumpăra imagini.