Back-up și siguranța datelor

Pentru noi fluiditatea în lucru sau siguranța fișierelor este foarte importantă, motiv pentru care mereu stocăm datele pe două harduri simultan sau avem pregătită o cameră foto de rezervă pentru orice sesiune foto.

Nu ne putem încrede niciodată în sistemele electronice, motiv pentru care luam toate măsurile ca datele dv. să nu se piardă până la momentul predării, iar apoi acestea vor fi ținute bine în cazul în care ne veți solicita din nou materialele foto.

Unde vor fi publicate imaginile proprietății mele? 

Pentru că business-ul nostru este bazat pe imagine și recomandări, în urma unui acord verbal sau scris cu agentul imobiliar sau cu proprietarul unui spațiu, aceștia înțeleg că noi folosim imaginile doar în scop de promovare artistică sau în scopul promovării proprilor noastre servicii.

Odată cu utilizarea imaginilor în mediile online sau flyere/reviste proprii, NOI NU MENȚIONĂM NICIODATĂ numele proprietarului, adresa sau strada acestuia, iar orice date persoanale în urma unui contract vor rămâne în baza noastră de date.

ILI HAUS S.R.L. respectiv ILISIE SERGIU ADRIAN P.F.A. NU VINDE NICIODATĂ fotografiile website-urilor de stock.

Cât timp păstrați fotografiile realizate?

Încercăm să păstrăm fotografiile editate pentru totdeauna, dar luăm măsurile maxime de siguranță până la momentul în care ni se face cunoscut că beneficiarul a primit fișierele.

+40 741 149 233 | contact@ilihaus.com