O sesiune foto discount pentru noii clienți

Știm că antreprenorii români sunt sceptici în vederea contractării unui nou serviciu, de aceea dorim să ne facem cunoscuți dv. oferindu-vă prima sesiunea foto gratuită!

Ce trebuie să știți în vederea colaborării cu un fotograf? 

1. Asigurați-vă că fotograful are experiență în fotografierea proprietăților. 

Fotografia este un act artistic vast și cuprinde foarte multe domenii de activitate, de la fotografie de produs, culinară sau potret, până la astrofotografie, respectiv fotografia de imobiliare.

2. Asigurați-vă că fotograful este interesat de afacerea dv. sau de proprietățile dv. 

Atât agentul cât și fotograful trebuie să aibă un același scop comun, vânzarea. Dacă relația între agent și fotograf este bună, există respect și se acordă timpul necesar sesiunilor foto, fotograful poate să își dea toată silința pentru a oferi un material foto de excepție în vederea listării proprietății.

3. Asigurați-vă că vânzătorii au luat la cunoștință investiția pe care o faceți.

Vânzătorul trebuie să ia la cunoștință din timp faptul că investiți în promovarea proprietății iar proprietatea trebuie să fie pregătită pentru fotografie în cele mai bune condiții posibile.

 4. Rezervați sesiunea foto cu o zi înainte!
Solicitarea sesiunilor foto spontane pot creea cele mai mari conflicte într-o colaborare. Programarea unui serviciu fotografic spontan în primul rând poate fi refuzat, apoi poate cauza întârzieri atât la întâlnirea cu agentul și proprietarul cât și întărzieri ale predării materialelor atât ale solicitantului cât și a celorlalți colaboratori programați în aceași zi, poate cauza neatenție, stres și se poate ajunge la nemulțumiri reciproce.  
 
 
 

+40 741 149 233 | contact@ilihaus.com