FAQ

Întrebări frecvente FAQ

Prețul diferă în funcție de tipul de proprietate. Ca să fiu mai precis, investiția dumneavoastră pentru o promovare mai eficientă este de sub 0,1% din valoarea proprietății. Sună atractiv? Contacteaza-ne!

Dacă dețineți un apartament este bine să vă pregătiți pentru aproximativ o oră, dacă dețineți o casă, sesiunea se poate întinde și pe mai multe ore.

Fotografiile se livrează în termen de maxim 24 de ore de la sesiunea foto, iar de vineri până luni, rareori durata poate să ajungă și la 38 de ore.

În acest moment acceptăm de la persoanele fizice doar transfer bancar, iar de la persoane juridice acceptăm plata atât în cont cât și bani lichizi. Plata prin transfer bancar în zilele noastre a devenit extrem de ușoară folosind aplicațiile de HomeBanking sau MobileBanking. Contul este deschis la banca ING iar codul IBAN se regăsește pe factură sau prin mesajul pe care îl veți primi după încheierea sesiunii foto.

Plata de către proprietari se realizează imediat după sesiunea foto. Dacă totuși sunteți suspicioși în a face plata înainte, noi vă vom trimite oricum o dovadă a realizării fotografiilor, urmând să vă oferim imaginile la calitate maximă doar după încasare.

Deobicei trimitem fotografiile la rezoluție maximă a doua zi în jurul orei 12AM. În momentul de față WeTransfer este cea mai uzuală, ușoară și cunoscută metodă de transfer din zona noastră și ne folosim de acest serviciu pentru a vă livra fotografiile. Dacă totuși aveți alte preferințe, vă rog să ne faceți acest lucru cunoscut.

În urma unui foarte simplu contract, dv. acceptați să primiți drepturile totale ale fotografiilor sau clipurilor video după plata acestora. Acceptați că atât dv. cât și fotograful sau compania noastră are drepturi totale asupra imaginilor pe o perioadă nedeterminată, iar acestea pot fi folosite în scopuri comerciale și de promovare. În aceeași măsură dv. puteți oferi fotografiile agențiilor imobiliare cu care poate veți colabora.

Vă vom trimite un sms și/sau un e-mail în funcție de preferințele dv.

În momentul de față prestăm servicii pentru orice tip de proprietate pe raza municipiului Arad și ne putem deplasa în orașele învecinate doar în cazul în care ne este solicitat un volum considerabil de lucru.

Fotografia imobiliară este un domeniu cu totul diferit față de fotografia de nuntă, portret, new born, sport sau alte tipuri de fotografie. Colaborând cu un fotograf de imobiliare, acesta se folosește de cunoștiințele sale pentru a vă pune proprietatea în valoare prin tehnici folosite doar în acest segment fotografic. Ne specializăm continuu prin workshop-uri și sute de ore de exercițiu practic pe fotografiile clienților și investim în echipament și software folosite doar în acest segment. Vă sfătuim să colaborați cu un fotograf de imobiliare pentru a vinde proprietăți.

Fotografiile după ce sunt realizate urmează să fie editate în software de specialitate, suferind corecții de culoare, corecții de lentilă și multe alte modificări ce fac imaginea plăcută la vedere, de aceea avem nevoie de un interval de 24 de ore pentru a le livra.

Rezervarea ar fi de preferat să se facă cel puțin cu 1/2 zile înainte.

În speranța colaborării pe termen lung, agențiile beneficiază din start de prima sesiune foto gratuită și de un preț preferențial față de prețul întreg al serviciilor, iar proprietarii pot beneficia de 10% reducere în cazul în care ne solicită minim 2 servicii pentru o singură proprietate (ex. FOTO + PLAN ETAJ = TOTAL – 10% ).

Sesiunile foto le realizăm numai și numai în intervalul orar 09:30AM – 18:30PM pe timp de vară și 09:30AM – 16:00PM pe timp de iarnă. Lumina naturală joacă un rol foarte important în fotografia de imobiliare și ținem cont cu strictețe de acest aspect.

Aveți drepturi totale asupra fotografiilor, le puteți trimite oricui doriți dv.

Imaginea dv. ca agent este rezultatul listărilor pe care le dețineți pe piață. Dacă proprietățile din portofoliul dv. sunt prezentate la cel mai înalt nivel posibil, veți beneficia de mai multă încredere iar clienții dv. vor fi convinși că sunteți sigur pe munca pe care o depuneți și investițiile pe care le faceți pentru a le vinde proprietățile.

Living 3/4 fotografii, dormitor principal 2/3 fotografii, dormitoare secundare 1/2 fotografii, hol 1/2 fotografii, bucătărie 2/3 fotografii, exterior 2/5 fotografii. Pentru un apartament mediu primiți în jur de 12-17 fotografii, pentru o casă de la 18 fotografii până la 50, în funcție de dimensiune, curte și câte anexe deține. Nu fotografiem în interiorul garajelor sau a zonelor de depozitare, încercând să punem în valoare doar punctele forte alte proprietății. Este foarte important de reținut că nu contează atât de mult numărul de fotografii, cât ceea ce redau acestea.

Oferim atât pentru proprietari cât și pentru agenți imobiliari servicii premium de fotografie imobiliară, videografie imobiliară, tur virtual, fotografi și video din dronă, planuri 2D și serviciu de back-up pentru imaginile dumneavoastră.

Clienții vor face tot posibilul să caute minusuri vizibile în imagini pentru a negocia mai mult prețul la momentul vizionării. Fotografiile profesionale nu numai că vă pun în valoare proprietatea, dar asfel vă și selectați clientela. Clienții când merg la vizionare au altă opinie atât față de dv. ca vânzator cât și față de spațiul dat spre vânzare.

Fotografiem tot ceea ce înseamnă spații sau atmosfera unui spațiu, de la fotografia imobiliară care are ca scop vânzarea unui imobil până la fotografia de localuri sau hoteluri, unde se pune accent pe confort, atmosferă și experiența clientului în acest spațiu.

Cu trecerea timpului prețul proprietății listate își pierde valoarea. Fotografia profesională oferă o vizibilitate mai mare imobilului în lista de căutări și pune în valoare mai bine calitățile pe care clientul le caută în mediile online, asfel cresc șansele ca acesta să fie cumpărat, iar asfel se evită și reducerile de preț și se vinde la adevărata valoare.

+40 741 149 233 | contact@ilihaus.com