PLAN ETAJ 2D

Planurile 2D vor face anunțul dv. complet

Dacă majoritatea proprietarilor sau agenților aleg să posteze în anunț doar fotografii, un simplu plan 2D poate face anunțul dv. complet înțeles, ceea ce vă va oferi o mai bună înțelegere în relația cu clientul înainte de vizionare.

Oferim schiță 2D simplă, clară, realizată în urma unei scanări a întregii proprietății. Scanarea durează înte 5 și 15 minute iar termenul de predare este de 24 de ore.

Planurile 2D pe care le furnizăm noi sunt DOAR ÎN SCOP COMERCIAL, pentru a prezenta cumpărătorului prin intermediul website-urilor de anunțuri o imagine mai bună asupra compartimentării unui imobil. Măsurătorile nu sunt extrem de precise, motiv pentru care puteți opta să apară sau nu.

Ce trebuie să știți înainte să ne solicitați acest serviciu?

Pentru ca procesul scanării să se deruleze în parametrii optimi, încăperile trebuie să fie luminoase, jaluzelele ridicate, iar încăperile să nu fie încărcate cu mobilă care poate obtura vederea către pereți.

În cazul în care există greșeli majore ale planului în urma unei scanări deficitare, ne puteți contacta pentru a re-edita schița!

*Planurile 2D se realizează prin scanarea proprietății cu o cameră video, nu prin măsurători laser.

+40 741 149 233 | contact@ilihaus.com