TUR VIRTUAL:

Un nou concept pentru a vinde pe piața imobiliară

Lansarea conceptului Virtual Reality şi a reprezentaţiilor 3D au devenit un instrument atractiv în vânzarea pe piaţa imobiliară pentru a capta atenţia clienţilor interesaţi în a închiaria sau a cumpăra o proprietate. Viziunea 360* acoperă fiecare colţ al casei, fiecare cameră, fiecare detaliu dar în special permite clientului a avea control asupra turului virtual, chiar şi interacționa prin sistemul VR ( Virtual Reality ).

Captura tur virtual 360
Captura tur virtual 360
Captura tur virtual 360

Top 5 beneficii ale turului virtual pentru proprietăți:

1. REDUCE COSTURILE

Turul virtual este un instrument interactiv și atrăgător pus la îndemâna potențialilor clienți pentru a se convinge cu mai multă ușurință asupra proprietății pe care doresc să o cumpere. Dacă spațiul pe care îl vindeți este la o distanță mare vă veți reduce considerabil costurile de combustibil, urmând să mergeți la vizionare doar cu clienții cu adevărat interesați.

2. SALVEAZĂ TIMP

Investind într-un tur virtual și în cât mai multe instrumente profesionale pentru a lista o proprietate, clientul va fi cu ”lecția aproape învățată” la telefon sau la vizionare, astfel veți salva timp pentru alte lucruri importante ale business-ului pe dv.

3. IEȘIȚI ÎN EVIDENȚĂ

Clienții vor avea încredere mai multă decât au încredere în concurență. Unii ar putea chiar să vă felicite pentru că ați venit cu o idee atât de grozavă!

4. OFERĂ O EXPERIENȚĂ REALISTICĂ

Cei care accesează turul virtual se pot imagina cu ușurință trăind sau decorând acel spațiu.

5. ESTE DISPONIBIL 24/7

Acum prin intermediul turului virtual clienții vor putea viziona o proprietate oricând doresc, de pe orice dispozitiv, îl pot distribui, arăta familiei sau cere părerea prietenilor înainte de a cumpăra.

+40 741 149 233 | contact@ilihaus.com