VIRTUAL STAGING

De acum vei putea vinde mult mai ușor proprietățile nemobilate utilizând serviciul nostru de virtual staging, un serviciu nou în România care va transforma imaginea unei încăperi goale în imaginea unui loc primitor, mai atrăgător.

CÂT DE GREU VINZI UN IMOBIL GOL?

Știm că deobicei spațiile goale se vând mai greu, cu atât mai mult dacă valoarea proprietății este mare, cumpărătorii au nevoie de un impuls pentru a le stimula imaginația referitor la cum ar putea arăta spațiul. Serviciul de Virtual Staging înseamnă emoție, nutrește dorința de a da viață spațiului, în final de a-l dobândi! Cât de greu vinzi un imobil gol?

O strategie excelentă care poate oferi o rentabilitate semnificativă a investiției

Dacă doriți să alegeți acest serviciu pentru o proprietate este recomandat să ne comunicați la începutul sesiunii foto, iar apoi cerința noastră va fi de a ne face cunoscute culorile și stilul pe care le doriți în fiecare încăpere în parte ex.: (Modern, Contemporar, Scandinav, Industrial, etc)

Oferim acest serviciu clienților care optează și pentru sesiunea foto, iar pentru clienții care vin cu imaginile lor, în cazul în care considerăm că fotografiile realizate de un alt fotograf se pretează la acest proces, comanda minimă pentru virtual staging este de 3 fotografii și se calculeaza un preț special. Procesul se realizează în termen de 15 – 30 ore.

+40 741 149 233 | contact@ilihaus.com