Telefonul nu face pozele așa bune ca aparatul

Telefonul nu face pozele așa bune ca aparatul

“Mi-am luat un telefon foarte performant, dar știu, știu că nu face pozele așa bine ca aparatul

Nici nu știam cum să nu mă uit la om cruciș sau cum să fiu politicos în măsura în care încă mai pot să fiu când aud asta, pentru că aud minunea de n ori.

Oamenii în general consideră că o fotografie reușită este realizată de aparatul de fotografiat datorită performanței acestuia și nici decum de către autor, destul de trist, dar am avut răspunsul la mine.”Nu aparatul face pozele bune, ci fotograful. Dacă nu știi să fotografiezi, degeaba e performant aparatul”Înainte să te gândești cu cine vrei să colaborezi sau cu cât plătești un fotograf pentru diferite servicii trebuie să știi că fotografiile de succes sunt realizate de un fotograf cu simț artistic, cu experiență pe partea tehnică sau vizuală cu experiență în încadrare, editare sau pe partea de socializare, un fotograf promt și serios, un om în care te poți baza și știi că îți este de ajutor pentru un moment important din viață sau în afaceri.

Când plătești servicii fotografice nu plătești aparatul foto cu care acesta lucrează, plătești omul din spatele camerei, aș zice că aparatul foto nici nu contează, portofoliul spune tot.